Ghostraider Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 WitamZnowu mam problem z Simsonem Sr50, a mianowicie gdy dam gaz na maksa to się wkręci bez problemu ale zaraz po tym zdycha tak jakby go zalewało, a jak puszcze gaz to normalnie zaczyna chodzić na wolnych obrotach. Gaźnik czyściłem już 2 razy i wymieniłem dysze. Paliwo jest ok. Czy jest możliwe, że stało się tak przez to, że wczoraj zrobiłem trase 170 km ? Wczoraj było wszystko ok i stało się to tak nagle i nie wiem kompletnie co to może być, więc licze na was :banghead: Z góry dzięki za pomoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Sprawdz jak wygląda swieca, spróbuj ją wymienić. Możesz spróbować obniżyć iglice na przepustnicy, a może uszkodził ci se semerring na wale korbowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Świeca wygląda normalnie. Wkładałem 3 świece to na każdej jest tak samo. Jak przestanie padać to skocze spróbować z tą iglicą, ale wątpie, żeby zadziałało :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 MOże masz tak zapchany filtr powietrza że nie ono tam nie dociara :D :D ?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Lub zarypany wydech!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 1 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Znalazełem przyczyne moich kłopotów :D Była nim Świeca zatykająca wlot do filtra powietrza :D Musiała tam ona wpaśc przez te nasze polskie drogi :D Zauważyłem ją dopiero jak zdjołem bak żeby przeczyścić filtr a mogłem tego uniknąć przyglądając się wcześniej obudowie filtra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 GJ. Więc jednak coś z filtrem :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi