ZibiGo Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Koledzy, Koleżanki.Mam prośbę poradżcie, proszę jakie CB radio można kupić i gdzie do mojego bika ponieważ już zaczyna mi brakować kasy dla Pensjonariuszy działających na hulajnogach.Znowu mam prawie dwa tuziny PKT.Bardzo dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 A może ściagnij sobie Yanosika, jakiś uchwyt dorób gdzieś w okolicy zegarów/kierownicy. W sumie dużo daje. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Jerry_ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Z Yanosikiem dobry pomysl. Sam uzywam plus sluchawki bezprzewodowe. Ale nad jakims uchwytem musze pomyslec. Wredy to bedzie wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi