Szymon. Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam, mam pytanie. Który z tych kasków jest lepszy, oraz który lepiej kupić na nakeda? Ewentualnie podeślijcie jakieś inne sensowne kaski w tym zakresie cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nickaa_ Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Sama mam Seca Falcon wygodny i dobry do jazdy ;) z innych dobrych kasków to będzie Shoei XR-1000 a cena ok. od 800zł w góredo pięciu stówek będzie uvex ps 400, kumpel ma i pozytywnie o nim mówi tak, więc zależy już od Ciebie,ale od siebie polecam Seca Falcona :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Używam SECA FALCON 2. Uważam że to całkiem ciekawy kask. Jest bardzo wygodny, i stosunkowo cichy. Miałem tylko jeden inny kask, więc pewnie żadne porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ja mam Lazera. Udało mi się wyrwać nowy za 280 bez gwarancji i to w fajnym malowaniu więc się za długo nie zastanawiałem. Trzeba dołożyć pinlock bo jak chłodno to paruje. Oprócz tego bez większych uwag. Trochę dziwne odpinanie szyby ale na jutku jest pokazane jak nie zepsuć. Jest dosyć głośny i nie bardzo udało mi się upchnac interkom sena. No może blenda trochę krótka ale za tą kasę to na prawdę dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Lazer Bayamo to kask klasy premium, tylko w śmiesznej cenie. Jeżdże w dwukrotnie droższym N86, a różnicy nie widzę - no może poza pinlockiem, ale jeśli chodzi o wygodę i jakość wykonania skorupy to naprawdę świetny kask. Opinie mówią zresztą same za siebie. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Do premium to mu brakuje skorupy z poliwęglanu, zapięcia dd i lepszego wyciszenia. Bardziej bym go określił jako solidna średnia półka i ekstra stosunek ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Do premium to mu brakuje skorupy z poliwęglanu, zapięcia dd i lepszego wyciszenia. Bardziej bym go określił jako solidna średnia półka i ekstra stosunek ceny do jakości. No dobra, z tym premium to trochę przesadziłem. :) Jednak na tle kasków w tej półce cenowej to naprawdę dobry wybór. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-bene Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Napisałbym ze to jeden z lepszych wyborów, ale też wszystko zależy do Ciebie oraz preferencji bo wcześniej warto sprawdzić jego jakość ja i to czy będzie Ci wygodnie w danym kasku, ja mogę polecić również Shiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (...) ja mogę polecić również Shiro. bo sprzedajesz? przecież to szajs, te same nocniki udające kaski co rodzima marka naxa - trzepane przez chińczyka na tej samej wtryskarce, co spleśniałe kaczuszki i rakotwórcze laleczkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi