tskacz Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam .kupiłem kolejną jawe 350 ( zarejestrowana ) lecz niestety kartery w tej jawie do niczego sie nie nadają bo są pęknięte , więc wstawiłem inny silnik i wszystko ładnie , pięknie lecz problem polega na tym czy fakt że zmieniłem silnik musze zgłosić do Wydziału Komunikacji .....ponieważ numery silnika są inne ... Cytuj nie maszyna lecz technika zrobi z ciebi zawodnika :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Nie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 silnik jest częścią wymienną Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi