laleczka Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Hej Hejka widze ze nie ma zadnego chetnego mezczyzny by mnie zabral ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Hej Hejka widze ze nie ma zadnego chetnego mezczyzny by mnie zabral ze soba Ala, to nie jest tak prosto.Abyś mogła z kimś pojechać musisz mieć rozsądne ubranko (kurtka buty rękawice itd) o kasku nie wspomnę bo to oczywiste. Jakiekolwiek doświadczenie w jeździe jako pasażer również.Pamiętaj że kierowca bierze odpowiedzialność za pasażera, a to dość długa trasa.Zapewne taka podróż jest możliwa z kimkolwiek z nas, ale najpierw może coś krótszego.Zauważ że 14 maja jest ślubna eskorta, wpadnij, spróbujesz z jednym z nas jak to jest, jeśli nadal chcesz.Pamiętaj BEZ KASKU i rozsądnego ubioru nikt nie zaryzykuje !!! Pozdrawiam.-OLO- Dobrze OLO gada Pany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dobrze gada.Kask jakiś bym znalazł aby pożyczyć gdyby któryś się zdecydował,ale reszta ubioru ? Kawałek drogi jednak. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laleczka Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Spokojnie Panowie kombinezonik mam kas tez jestem cala wyposazona:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pensjonat praktycznie nasz czyli jak jak się któryś boi że mu jajka wypije i z torby strzeli może spać sama.Idę się pakować. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Spokojnie Panowie kombinezonik mam kas tez jestem cala wyposazona:-) Ciuchy masz ale czy jesteś "wyposażona" - to trza by sprawdzić :wink:. Ja niestety nie wiem czy dam radę sam dolecieć (niektórzy wiedzą o co chodzi) a co dopiero z plecaczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dwóch już w połowie drogi.Szybka kąpiel ,kawa i o 12 start.Ciekaw jestem kto dotrze do wieczora. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Hej Hejka widze ze nie ma zadnego chetnego mezczyzny by mnie zabral ze sobaUla jakbyś chciała to jedziemy z bratem na eskortę ślubną w sobotę na godzinę 16.00 w Radomiu. Brat już czyści fotel dla Ciebie :cool: :biggrin: Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Laleczka na imię ma Ala. A tak w ogóle to fotek Laleczka nie przesłałaś :wink: - jak Cię mamy jutro rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Ala...oczywiście, przepraszam szanowną Laseczkę.Chyba się wystraszyła... :ohmy: Co prawda to nie Pieniny, ale mała rundka wokół komina zawsze coś. A może... to jakaś prowokacja, którejś z waszych "kobitek"? :dry: :biggrin: Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Sorki kesek że wam uciekłem ale stwierdziłem że może coś przed robotą ogarne w domu z papierzyskami.Wypad mimo deszczu uważam za udany :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Sorki kesek że wam uciekłem ale stwierdziłem że może coś przed robotą ogarne w domu z papierzyskami.Wypad mimo deszczu uważam za udany :)Nie ma sprawy , i tak długo z nami się mordowałeś . Wyjazd wspaniały :biggrin: , a deszcz co tam deszcz też musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Bardzo zmokliście? Ja dziś jeździłem po świętokrzyskim strasznie dziś wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jechaliśmy z tą świadomością że będzie mokro.Dobrze że dziewczynki zostały w domu ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) No to podrzuć jakieś fotki... Edytowane 16 Maja 2016 przez Dominik D. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi