Jump to content

Pieniny 13-15.05.2016

pancur
 Share

Recommended Posts

Siemka:-)

Widze ze szykuje sie Pana swietny ciekawy wypadzik:-) moze bylby ktorys z Panow chetny zabrac mnie ze soba:-)

Pancur znowu sobie jaja robisz? :laugh: albo przewidujesz awarię Hondy...

Edited by Dominik D.

Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R

By uzupełnić profil najpierw zaglądasz tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/84391-powitalnia-radomska/page-61?do=findComment&comment=2281545 .Później i owszem foteczki,a na koniec musisz umówic się z Dominikiem by porównał foto z rzeczywistością.Słabo chłopak widzi to niestety lub stety sprawdza na macanta ;) nowi koledzy nie wszyscy byli zachwyceni :D

Edited by pancur

Siemka u Ala mam 27l jestem z Radomia pracuje obecnie w warszawie. W ten weekend wracam i szukam chetnych osob do zabrania mnie na jakas ciekawa pelna przygod przejazdzke gdyz kreca mnie prawdziwi mezczyzni na motocyklach.sama obecnie moto nie posiadam

To co pany.Bo ja ta ani szybkim moto nie dysponuje i nudny jestem tak że nawet gry wstępnej na drugiej randce nie uznaję to co to za przygoda :D

Wracając do tematu.Nocleg w domkach po 3 czy 2 os w pokoju, jak tam kto woli.Ja tam ryzykuję i lecę.

Edited by pancur

Aura faktycznie straszy.

Mła sądzi, że Pancur jako spiritus movens powinien wyjechać odpowiednio wcześniej, aby zapewnić odpowiednie środki wewnętrznie rozgrzewające dla uczestników. Dodatkowo Pancur zabierz koleżankę na plecaczka, twardy bądź a nie miętttki :D , kolejny plus Ala przypilnuje aby coś zostało dla przybywających później.

Mła będzie z Wami duchem.

edit:

No i może te stringi wypalą mimo że Panwasa nie będzie :D :D, czasami los spełnia marzenia ale (Alę) trza mu pomóc.

Edited by -OLO-