master611 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 witam, ogladalem ost u goscia r6 z 2005r,ogolnie moto bardzo ladne tylko co mnie zaniepokoilo... silnik byl zimny zanim odpalil,jak odpalil go to delikatnie cos stukalo w okolicach sprzegla,wcisniecie klamki nic nie zmienialo,chwile pochodzil i stukot zniknal...sprzeglo by sie juz odzywalo? przebieg niby 31tys,zadna panewka ani nic bo to poznam ; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Przejrzyj sobie ogłoszenia różnych przecinaków. 90% ma 30k km. Przypadek? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Przejrzyj sobie ogłoszenia różnych przecinaków. 90% ma 30k km. Przypadek?ze przebiegi krecone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No raczej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nie ma co się łudzić,jak swojego kupowałem to licznik wskazywał 39tysi a moto z 99roku,ja robię 5-6tysięcy rocznie a co dopiero na południu Francji,tam to pewnie min.20tysi więc tak sobie myślę,że mój sprzęt przez 15lat przekulał przynajmniej te 150 jak nie więcej tysięcy km.ale puki pali to leję wahe i ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi