dobczok Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 wiecie jak to jest z tymi wskazaniami orginalnych (albo i nie ) licznikow... przykladowo ja jechalem 70 a u mojego kolego na 251 wskazywalo grubo ponad 80... najlepsza sprawa to licznik rowerowy!!! :D Wracajac do tematu: na 150 jechalem niewiele ponad 100 km/h ale tylko raz ja testowalem...szkoda mi jej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Dziwne moja szła sobie spokojnie 180 ale to nie była 150 tylko 301 ETZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Masz jakies fotki tego sprzeta??? Sad go wytrzasnoles z tego co wiem baaaaaaardzo niewiele jezdzilo ich po polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cucuashi Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 NIe bo miałem go przez tylko dwa dni przeszła dokładnie przez garaż mojego starego bo on chndluje motorkami ale buta to ona miała nieziemskiego :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 jest mozliwosc przerobki 251 na 301 wystarczy mienic garnek i wał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 9 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 MZ 301 miała 300 pojemnosci 8O :?: Macie moze jakies dane o niej fotki materiły :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Poszukaj na google za darmo nic nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 a wiecie po ile taka 301 chodzi(many)?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 nie opłaca sie kupowac całosci bo w polsce było ich tylko kilka i ich cena siega nawet 2 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 http://zagorzak.republika.pl - tam jest cos na temat 301zaraz zapodam wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 z tego co wyczytałem w danych technicznych jest niewiele szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Oj chuchuashi chyba cos sobie mażymy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Przegladałem sobie własnie taka stronke z aukcjami i natknołem sie przypadkiem na ciekawy mode MZ ETZ 301 KANUNI sami zobaczcie http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...2489538845&rd=1miłego oglądania pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Sa takze 251 KANUNI wydaje mi sie ze to sa takie bardziej wypasone etki po prostu (a moze sa to te Tureckie :?: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Ta te Kanuni to tureckie już..Turki cwaniaki kupili linie do produkcji itd i skłądają etki...szkoda że tak Polacy nie wpadli na taki pomysł przynajmniej jakis motorek by u nas robili :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi