Skocz do zawartości

V max

bols2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

bols, kurwa musisz mnożyc na całym forum tyle tych durnych tematów? Pogrzeb w archiwum to sie dowiesz ile czyja MZ jedzie max. A te 120 to miedzy bajki bym włożył. Szkoda ze 150 we 4 nie jechaliscie

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

bols, ku*wa musisz mnożyc na całym forum tyle tych durnych tematów? Pogrzeb w archiwum to sie dowiesz ile czyja MZ jedzie max. A te 120 to miedzy bajki bym włożył. Szkoda ze 150 we 4 nie jechaliscie

Nie wieżysz w te 120 to twoja sprawa ,a w to gdzie wkładasz moje predkosci nie ingeruje :mrgreen: :lol:

We 4 nie jeździlismy ale we trzech nawet fajnie sie jeździ spróbuj kiedys .

bols, kur*a musisz mnożyc na całym forum tyle tych durnych tematów? Pogrzeb w archiwum to sie dowiesz ile czyja MZ jedzie max. A te 120 to miedzy bajki bym włożył. Szkoda ze 150 we 4 nie jechaliscie

Nie wieżysz w te 120 to twoja sprawa ,a w to gdzie wkładasz moje predkosci nie ingeruje :mrgreen: :lol:

We 4 nie jeździlismy ale we trzech nawet fajnie sie jeździ spróbuj kiedys .

Jeszcze mnie nie po**balo. Musial wam grubo licznik zafałszowywac zebyscie tyle jechali. Ja w jedna osobe czyli sam, jechalem max 110

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Jeszcze mnie nie po**balo. Musial wam grubo licznik zafałszowywac zebyscie tyle jechali. Ja w jedna osobe czyli sam, jechalem max 110

Tzn to nie oznacza ze we trzech jeździmy zawsze w trasy i w miescie (bo to jest niezgodne z prawem i troszke niewygodne)tylko musielismy kumpla gdzies podwiesc to sie go zapakowało na trzeciiego :D Co do fałszowanie licznika nie wiem czy fałszuje czy nie ale tyle widziałem na predkosciomierzu .