wiktoras Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam zastanawiam sie miedzy rs a nsr ale nie wiem ktore moto jest lepsze poniewaz wszedzie pisza inaczej budzet moj to 4 tysiace mam na oku rs http://olx.pl/oferta/aprilia-rs-125-2005-kategoria-a1-b-CID5-IDc99TR.html Wiem ze jest tutaj taki temat lecz powstala tam burza o predkosi niby 190 km/h I nic z tego tematu nie wyciagnalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoras Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Chodzi mi oczywiście o 125 a tam była moja o zwykłej rs 125 :) Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez wiktoras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechuk Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A tam nie było przypadkiem Mono MPI z podwójna dyszą ? :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoras Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie chodzi juz o tamta rske :D Chce wiedziec na co spojrzec przy kupnie tych motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A znasz się na motocyklach żebyś umiał jakiekolwiek wnioski wyciągnąć? Zapłać mechanikowi żeby z Tobą pojechał. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi