kubart Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziś przyszła kolej na prezentację mojego nowego nabytku. Parę zmian w stosunku do oryginału- nowe obszycie kanapy, kierownica, klamki akcesoryjne, lusterka z kierunkowskazami i na razie tyle. Czekam na osłonę chłodnicy Ermax :) Zdjęcia z telefonu , także nie powalają. Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez kubart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oj Yamaha ma fantazje z tym malowaniem :huh:Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wygląda przepięknie, tylko wymienił bym prawą klamkę bo psuje efekt :) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Gratulacje , nie kupuj stelażu pod kufer centralny, nie dość, że drogi , to sporo roboty i z kufrem sporo traci wizualnie motek ;) Moja Pani ma taki sam , dokupiłem wyższą szybę i crash pady , obszycie kanapy super :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Gratulacje. Ładnie wygląda. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubart Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Klamki muszę kupić dwie , ponieważ pojedynczo nie sprzedają , ale na razie na krótkiej sie fajnie hamuje na "dwa palce" ;) . Szyba zamówiona MRA racing , ale trza czekać ok 3 tyg na dostawę ;( . Malowanie moja wizja , ponieważ była po lekkim szlifie i była wcześniej srebrna. Dlatego błotniki zostały jeszcze srebrne . Dzięki za pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Gdyby jeszcze chłodnica była czarna to już bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Klamki kup tym razem w Womet-tech, bo nie dość że można po jednej kupować, to nawet części do klamek można kupować, Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 A tam womet-tech. Kupujesz u chińczyków za ułamek ceny i masz takie same klamki różniące się jedynie brakiem loga. Mam już w 3 motocyklu klamki od chińczyka i nigdy nie było żadnego problemu. A kosztują po 60-90zł. Także po co wywalać kasę jak można mieć taki sami przedmiot taniej? Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubart Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Szyba MRA zamontowana i owiewki Ermax .Zastanawiam sie dalej nad stelażem pod kufer centralny. Edytowane 19 Maja 2016 przez kubart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi