Kogut341 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam Panowie jest kiepsko, po zeszłym sezonie postanowiłem zrobić parę profilaktycznych rzeczy w motocyklu. Jezeli chodzi o silnik: wymiana rozrządu, reg zaworów, synchro gaźników, i regulacja poziomów paliwa, wymiana świec, i zamieniona kolejność cewek bo podobno była źle podpięta :O Motocykl po remoncie przyspiesza bez zarzutu. jednak gdy wbiję 6 bieg zaczyna tracić moc, przerywać i "pierdzieć"Przed remontem wszystko było w porządku, a naprawa byłą wykonana w autoryzowanym serwisie :/ Dziś go odebrałem niby z poprawek, przejechałem się i fail. Myśleliśmy że to nowy dołożony filtr paliwa oraz pordzewiały zbiornik. Jednak dziś filtr usunąłem a zbiornik wyczyściłem ale problemy zostały? Ktoś jakiś pomysł? temat do zamknięcia,winne były odwrotnie zapięte przewody cewek(sygnałowe), ehh te autoryzowane serwisy :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Stwierdził to kto?:) Bo ja tego nie kupuję... Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi