korgi Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hej, witam wszystkich, Od czego jest ten wężyk wychodzący z pokrywy? Albo raczej do czego? Szukałem w książce serwisowej, w Internecie, jednak nie doszukałem się. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełVTR Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Grzanie gaznikow. Powrót oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ten wężyk podpina się do airboxa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełVTR Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fakt... Nie zauważyłem że to nowszy silnik. Stare nie miały odpowietrzania w pokrywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korgi Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki, będzie kolejne pytanie, bo znalazłem niepodłączony wężyk, jednak to nie jest ten :) Jak zrobię zdjęcie to wrzucę. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez korgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi