ggar Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Witam.Od jakiegos czasu jestem posiadaczem gasgasa 450 z 2004 roku.Niestety pojawil sie problem z odpaleniem go na cieplym silniku,a mianowicie :po zgaszeniu i natychmiastowym odpaleniu (do powiedzmy minuty) moto pali bez zastrzezen natomiast po uplywie dluzszej chwili nie ma mozliwosci odpalenia.Prycha strzela czuc paliwo tak jakby byl zalewany wtrysk.Zawory ustawione,wymieniona swieczka nowy akumulator.Jak postoi dluzej powiedzmy do ostygniecia odpala.Nie mam kopnika wiec nie wiem czy od niego bylby w stanie odpalic.Prosilbym o jakies sugestie co to moze byc.Pozdrawiam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 raz wystarczyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 te padla mialy problemy z wtryskiem od kiedy sie pojawily czyli w 2003 , sami projektanci i inzyniery rozkladali rece na MS przy tym sprzecie , mam nadzieje ze to nic powaznego i zycze powodzenia :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi