dud Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 co prawda to nie jest licznik od charta ale podłączony jest tak samo nie? dzisiaj jakoś dziwnie skakała wskazówka po czym spadła na zero i sie nie rusza kilometry też się nie zmieniają. co teraz ? linka czy coś? help bo właśnie charta docieram i nie wiem ile jade. nie chcę go przeciążać a licznik by się przydał. co prawda biorę go na słuch jak rzęźi to znaczy że za szybko...... pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Jezeli jak piszesz wcześniej wskazówka "skakała" to ja obstawiam linkę. Po prostu sie ukręciła a skakanie to efekt chwilowego zatrzymywania sie linki w miejscu uszkodzenia. Odkręć pancerz linki od prędkościomierza i/lub w miejscu skąd pobierany jest naped na linkę i spróbój ja wyciągnąć wtedy ocenisz co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 taki ze mnie mechanik jak z koziej dupy trąbka ale coś zobacze. żarówkę wymienić umiem i biegi kiedyś naprawiałem.... teraz wszystko super śmiga i boję się czegoś spitolić ale coś zaradze... :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 najprostszy sposub na sprawdzenie licznika to wsadzic gwozdza i krecic (nie pamietam w ktora strone) ale z tego co piszesz albo linka albo slimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi