ninja enduro Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć, mam problem z moim moto. Jest to Husqvarna WR 125.Otóż do rzeczy . Od dłuższego czasu motocykl przerywa na wysokich obrotach . Nie mam pojęcia co jest tego przyczyną ;/Próbowałem już różnych rzeczy :-przeczyszciłem kranik-zmiejszałem/ zwiększałem mieszankę-czyściłem gaźnik, regulowałem, zmieniałem dysze-przestawiałem iglice ( o 1 ząbek do góry, potem o 1 na dół )-czyściłem filtr powietrza-zmieniałem membrane -próbowałem na innym gaźniku-zmieniłem świece i fajke Tłok jest w ładnym stanie z tego co patrzyłem , więc raczej się nie kończy.Nie mam już pomysłu czego to wina ;/ Może zapłon albo moduł ?POMÓŻCIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 czujnik stopki bocznej masz tam ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 czujnik stopki bocznej masz tam ?nie, nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Zmniejsz przerwę na świecy i zobacz Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja enduro Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Problem został rozwiązany okazało się, że kawałek urwanego listka od membrany blokował przepływ. A skąd się tam wziął ? Otóż jakieś kilka miesięcy temu odpadł mi jeden listek, ale znalazłem go, więc wymieniłem membrane i git. Najwyraźniej to nie była cała część listka i reszta została w cylindrze dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 reszta została w cylindrze prawdopodobnie już go spalił albo wyrzucił w wydech , teoretycznie to jest plastik nawet jak silnik go połknął to powienen sobie z nim poradzić , praktycznie nie wiem czy nie lepiej by było zdjąć czapkę i tam teraz zajrzeć........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi