R.Y.B.A Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czesc :) Mam problemy z zalozeniem nowej linki gazu do mojej Kawy er5 .Obie linki wchodza w plastikowa obudowe rolgazu ale nie mam koncepcji ktora powinna byc na gorze ktora na dole i jak je poprowadzic dookola manetki . Zalączam zdjęcia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Musisz założyć tak żeby ta linka która otwiera przepustnice w gaźnikach była ciągnięta podczas odwijania manetki. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czyli wychodzi na to ze linka zamykajaca musiu pojsc dolem i jakby okrecic sie dookola manetki rollgazu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogger Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jak nie widzę to Ci nie powiem, sam to musisz rozgryźć :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 NA zdjeciu widac taki biały powiedzmy ebonitowy element. I na nim zatrzymuje sie pancerz. Tylko tam nie ma jakos wyznaczonego miejsc na linki, myslicie ze od tak sobie wkladam dwie obok siebie i juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogger Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jak przekręcasz do siebie to ciągniesz za otwieranie , więc tą drugą musisz "wpychać ". jak źle złożysz to nie przekręcisz manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi