hubert691 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 iles dal za to cudo ? motocykl rzezbiony , zapuszczony...lancuszek balansowy tez lubi pekac jak juz luzny.ile dałem to pryszcz ale ile jeszcze musze włożyć zeby sie przejechac :D łańcuszek balansowy wygląda ok Panowie chętnie kupie impulsator bo urwal mi sie kabel który wisiał na włosku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 a po czym tak stwierdzasz że ok? wrzuć fotkę łańcucha jak jest założony i naciągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 a po czym tak stwierdzasz że ok? wrzuć fotkę łańcucha jak jest założony i naciągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonklx Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) ja się nie znam ale na moje oko łańcuszek masz szrot u mnie jeszcze nie doszło do końca napinacza i chce wymienić żeby ślizgów nie zjadło i zębów nie przeciągało Edytowane 18 Marca 2016 przez Demonklx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 i żeby nie pękł bo potrafi bałaganu narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) i żeby nie pękł bo potrafi bałaganu narobić Uważasz że łańcuszek szrot? Jak można go ewentualnie naciągnąć, choc nie wydaje mi sie że jest luźny? Edytowane 19 Marca 2016 przez hubert691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 tak przez internet ciężko jest ocenić jego stan, chodziło mi o to żebyś się jemu przyglądnął bo potrafi pękać i narobić bałaganu u silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonklx Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ja uważam ze łańcuszek jest szrot nie masz już naciągu złożysz silnik przejdziesz trochę albo nawet nie i będzie chodził jak sieczkarnia a jak się zrobi luz albo strzeli albo wyrobi ślizgi i kolejny wydatek z 300zł jak dostaniesz ślizgi wydatek jest duży bo oryginalny łańcuszek 430 zł rozrządu 180 zł bo sam ost kupowałem tylko że ja robię moto dla siebie na parę lat to inwestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 witam, odpaliłem wkońcu moto po wymianie rozrządu, rozrząd zgrywa sie teraz idealnie tylko moto nie pali z kopniak nawet jak jest zagrzane, moc ma obroty trzyma idealne iskra jest, nie kopci ale tylko na pych pali na dwa obroty koła i chodzi, pomóżcie co to moze być cos z zasilaniem chyba ale pewny nie jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 a co robiłeś z przerwami na zaworach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) jedną płytke zmieniłem na ssacym na mniejszą i teraz sa w normie kopka odbija jakby chciał zapalić Edytowane 26 Marca 2016 przez hubert691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 z tym odpalaniem na kopniaka nie bardzo ci pomogę bo sam mam problemy z tym ale nie jest to wina sprzętu tylko moja słabego mam kopa, ale jak bym się coś dowiedział to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 a powiesz mi czy warto kupic zestaw naprawczy do gaźnika z zaworem air cut i czy moge podłączyć wakuometr i wyregulowac gaźnik, z gaźnika kapie paliwo z przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 nie wiem jaki masz stan dyszy ja tylko kupowałem zawór air cut, a co do ustawienia gaźnika jak masz serwisówke to tam znajdziesz ile obrotów powinieneś zrobić aby miec dobrą mieszankę paliwo powietrze, a co do przelewania to zmniejsz poziom na pływaku, na dole gaźnika masz śrubę od spustu paliwa zakładasz tam wężyk odkręcasz śrubę i kranik i sprawdzasz jaki masz poziom paliwa, jak nie bardzo będziesz wiedział jak to zrobić to na yt znajdziesz filmik jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 rozebrałem ostatnio gaźnik okazało się że zapchana jest dysza "pilot jet" chciałem ją wykręcić lecz nie da rady ponieważ ktoś wcześniej ją uszkodził i jest obrobiona. Myślę że to może być przyczyną ciężkiego palenia z kopniaka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi