stablo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 LWG szukam pomocy w zakupię Volusia/Intruder 800 mam budżet ok 18 tys nie znam się , nie umiem rozpoznac co warto a czego nie szukam Help-a , może ktoś ma , może ktoś wie gdzie co i jak wpadł mi w oko http://olx.pl/oferta/suzuki-vl-800-volusia-boulevard-c50-intruder-800-super-stan-szyba-kufry-alarm-gmole-spacerowki-krawat-CID5-IDelroB.html#a1d82cd420jednak nie mam pojecia co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 jak widzę świetny motocykl od handlarzy to jakoś tak mam zawsze mieszane uczucia do ich szczerych zamiarów,,,a może się mylę.,,, pozdrawiam b61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stablo Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 No właśnie tego sie boje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dlatego moZe ktoś z szanownych ... Moze zobaczyć co tej maszynie jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Albo kto gdzie kupował i moze poradzić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ładny, tylko nie wiem, czy nie jest za drogi. Chociaż ma kilka dodatków. Co do handlarzy to trzeba poczytać na ich temat. Czyt. firmy. Nie ma reguły, że musi być po przejściach. Przecież to idzie zauważyć. Najważniejszą sprawą są chyba tylko pieniądze, bo nie robią tego charytatywnie. Miałem xvz 800. Odchudzony z wymienioną zębatką na 15. Dawał radę. Volusia jest duża i jak dojdzie plecak i jakieś graty to może być słabo?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jeździłem volusią 3,5 roku, baaardzo wygodny sprzęt, łatwy w prowadzeniu, po czasie zaczyna brakować mocy, jak w każdym. Silnik lubi konsumować olej, co często można rozpoznać po okopconym kierunkowskazie nad tłumikiem :D ten ze zdjęć wygląda na lekko odbarwiony. Poza tym trzeba sprawdzić to co w każdym, a w volusi przede wszystkim chłodnice czy nie nosi śladów jakiejś ingerencji po uprzednim wyjęciu z niej przedniego koła ;) te chromowane kielichy lagów czy nie są luźne i nie latają. Obejrzyj dokładnie ramę czy nie ma pęknięć na lakierze lub jakichś dziwnych spawów, pod spodem też! Cytuj Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczacyzboze Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dokładnie to co poprzednik napisał. Może to głupie, ale przed kupnem obadałem ramę i inne metalowe elementy czujnikiem grubości lakieru. Nie wiem jak w wersji europejskiej, ale w amerykańskiej tabliczka znamionowa jest w postaci naklejki po lewej stronie na ramie przy silniku, ale i po prawej stronie też są inne naklejki, na wale po lewej stronie. Tylko zaznaczam, że mam wersję amerykańska. A silnik to jak odpala gdy jest zimny, powinien mieć przez krótki czas podwyższone obroty, później z nich zejść. To wersja z wtryskiem, żadnego ręcznego ssania i czy nie świeci się kontrolka FI na zegarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stablo Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No i wielka prośba do kolegów kto moze sprawdzic moto z Tarnowa sprawa pilna bo mam 500 km http://olx.pl/oferta/suzuki-vl800-c50t-boulevard-volusia-2011-promocja-tarnow-CID5-IDcVprz.html Bardzo prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhead Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 W Wawie, w Polkomie mają 2 osiemsetki, droższą i tańszą;) U nich podobno można brać w ciemno: http://motocykle.motomoto.pl/oferta/marka/4/sort/cena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stablo Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Czy ktoś jest z okolic Tarnowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolf Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 LWG szukam pomocy w zakupię Volusia/Intruder 800 mam budżet ok 18 tys nie znam się , nie umiem rozpoznac co warto a czego nie szukam Help-a , może ktoś ma , może ktoś wie gdzie co i jak wpadł mi w oko http://olx.pl/oferta/suzuki-vl-800-volusia-boulevard-c50-intruder-800-super-stan-szyba-kufry-alarm-gmole-spacerowki-krawat-CID5-IDelroB.html#a1d82cd420jednak nie mam pojecia co i jak Ja również polecam POLKOM Bronisze k/Warszawy. Właściciel pan Wojciech Hause potrafi znakomicie doradzić sprzęt, a negocjacje cenowe są mile widziane. Spory wybór i na każdą kieszeń. Osobiście zakupiłem tam mego nowiutkiego Suzuki Boulevarda C50T i jestem niezwykle zadowolony ze sprzętu. Wkrótce zaczynam na nim już / dopiero 5 sezon i nie mogę doczekać się. Przyjemność z jazdy na najwyższym poziomie, bierz Suzi i śmigaj szczęśliwie, lewa w górę - Adolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi