Gość manetka Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Nordkapp to moje marzenie, mam nadzieję, że niedługo będzie spełnione. Gratuluję odwagi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Suuuuper :P Ja też chcę :D Za kilka lat pewnie coś z tego będzie ;) Gregor - jakim sprzętem robiłeś fotki? Chyba coś dobrego, nieprawdaż? Pytam, bo planuję gdzieś dalej pojechać w te wakacje i popstrykać co nieco, chciałbym żeby wyszły ładnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 CosmoSquig sprzęt jak sprzęt, fotograf się liczy :-)A tak na poważnie to foty są robione cyfrą Canon G2. Ot troszkę lepsza małpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Gregor - dzięki :P Z tą mniejszą rolą sprzętu miałem podobne zdanie, dopóki nie porównałem mojej Minolty (Z2) do Canona EOS300D. Kolorki z zupełnie innej ligi 8) Oczywiście czynnik ludzki jest kluczowy dla dobrego zdjęcia, ale sprzęt potrafi pomóc.Co by nie było - gratuluję bardzo ładnych i inspirujących fot. :D :puchar: :lapagora: ;) :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi