Lukasz77718 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Cześć ! Moja przygoda z motorami zaczęła się w 5 klasie podstawówki aż do dziś jeżdze na skuterach.Zamierzam jeździć w terenie jak i od czasu do czasu wybrać się na szosę. Mam 20 lat i waże 70kg przy wzroście 176cm. Chciał bym motor o pojemności 125 cc ponieważ jeździłem już bardzo długi okres na 50cc i 80 cc i myśle że dam rade ujeżdzać taką właśnie bestie. Mam zamiar jeździć przynajmniej jak na razie tylko rekreacyjnie. Bardzo istotne dla mnie jest aby ten motocykl posiadał homologacje. Mile widziane było by to aby ten motor nie był ogromnie drogi w utrzymaniu tak na studencką kieszeń. Dodam że ten motor nie będzie omijał błoto tylko przez nie śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jak chcesz jeździć po błocie na szosowych oponach to życzę powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz77718 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Chodzi mi o to żeby naprawdę sporadycznie na droge wyjechać ale jednak wyjechać, 5 razy tyle czasu spędzę w błocie w terenie. Chodzi mi przede wszystkim o homologacje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No to teraz musisz sobie zadać pytanie czy chcesz 2-suwa czy 4-suwa. A tak w ogóle prawko jakie masz, A1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz77718 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Myślałem o 2T ale jestem otwarty na propozycje prawo jazdy jakie posiadam to B :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Yamaha Dt 125 będzie dobrym wyborem Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz77718 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Pisałem na innym forum i właśnie taką samą odpowiedz dostałem, czyli jakiegoś innego modelu, marki coś w ten deseń nie znajdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 jakiegoś innego modelu, marki coś w ten deseń nie znajdę ? DT 125, KMX 125, RX 125. Tylko zwróć uwagę co mają wpisane w dowodzie w "moc" jak chcesz tym jeździć na B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Przez jakis czas mialem kmx 125 i moge go polecić. Naprawde fajne moto jak na droge i w teren. Fajnie i dosyć szybko sie zbierał. Tylko miał jedną wade kilka razy zablokowala sie skrzynia ale można to odblokować bez rozbierania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi