michoa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 wsk ma inny łańcuch niż mtx..... ja zrobiłem taki błąd facet w sklepie twierdził że to żadna różnica , a różnica była taka że łańcuch od wsk jest sporo węższy nie nachodził dobrze na zębatki i przeskakawiał ciągle niszcząc je strasznie .......... mtx ma łańcuch 428 , możliwe że da się kupić ogniwo łączące poszukaj zapinki do łańcucha 428... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ok dzięks. Kupiłem zapinke od WSK i nie pasuje. Już dzwonie do sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi