Tobik Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A ktoś pomyślał co mówią dane fabryczne odnośnie obładowania? Jakie jest dopuszczalne obciążenie kilogramami? Dobra wieem, ludzie ładuję dużo więcej niż podają dane. Jednak wtedy kiepsko z jazdą i różnie rzeczy się mogą stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Fabryczne dane sobie a życie sobie. Jeżdżę sam wiec miejsce plecaka zajmuje bagaż. Ale żeby można było zabrać więcej gorzały, dołożyłem stelaże nad kuframi. Ile kilogramów można tak załadować?? A nie wiem.I tak nie przekroczę dmc, która dla st1100 wynosi 520kg. A tu fotka, jak to zrobiłem.https://goo.gl/photos/7v4oJtGmtkj7Sjsf6 Edytowane 29 Lutego 2016 przez LWfilip Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Mam !!!! Motór z koszem ahahahhahahahhahahhahahhaha :icon_razz: :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi