szymon_123411 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam, jak w tytule mam problem z niesprawnymi kontrolkami ilości paliwa (zdjęcia licznika w załączniku). Sprawdzałem, czy przez instalację płynie prąd i jest, obie żarówki kupiłem nowe i nadal nie działa. Co to może być? Proszę o sugestie:)Dziękuje z góry.PS. Ten motor to Hyosung Cruise 125; 1996 r.Wyszczególnione kontrolki:1. 1/2 (połowa baku)2. E (brak paliwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pełny bak? :P Musisz poruszać pływakiem i sprawdzać czy się zaświecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_123411 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Pełny bak? :P Musisz poruszać pływakiem i sprawdzać czy się zaświecają.Nie :p w baku mam może 4 litry. Spróbuję poruszać nim, jak coś się zmieni to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi