AlMualin Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Co tu dużo mówić :)) btw Major obiecalem to wstawiam :DPierwszy motocykl :) Piekny i zadbany 2000r bandit 600NKilka fotek sprzed zakupu i kilka niewyraznych u mnie:) wyrazniejsze jutro wrzuce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No w końcu ;). Dobrze, że nie jest czerwony, bo byłby szybszy od mojego ;). Ja mam niebieski więc wychodzi na to, że mój jest szybszy :D :D :DUważaj na mokrym na niskich biegach, bo jak obroty jebną o limiter to tylne koło fajnie się blokuje ;). No i jak to pierwsze moto, to spokojnie, nie pałuj... chociaż przez kilka dni ;).Przyczepności! Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Gratulacje!Prezent na gwiazdke jak znalazl :) Przyczepnosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ładny, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Gratulacje niech służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi