wajzer Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jakuś ucichło w temacie, czyżby wyłamka :-) Interesuje mnie jedynie jazda motocyklem, jak będę miał ochotę popływać stateczkiem to pójdę do siebie na jeziorko. Czy naprawdę nie ma nikogo kto jest zainteresowanym tym kierunkiem? Myślałem że się podczepię ale widzę że raczej trzeba myśleć o wyjeździe solo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ja na UA w majowy wekend nie mogę nikogo znaleść ;) ale te szutry fajne też dla Stelvio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Myślę nad Twoim wyjazdem :-) Też chciałbym zwiedzić Lwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ;) OK ale ta Gruzja zajebiście daleko, minimum trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) No cóż........ ja mam fajnie bo czas mnie nie ogranicza, gorzej z finansami :-) Edytowane 26 Lutego 2016 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 mam tak samo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 No to dawaj razem pojedziemy do Gruzji przez Lwów i przez co tam chcesz jeszcze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniak Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No to dawaj razem pojedziemy do Gruzji przez Lwów i przez co tam chcesz jeszcze ;-)cześć Krzysiu, widze że wybierasz się do Gruzii i jakoś mnie nie zapraszasz.....??? Jak nie z tobą to z kim będę się szlajał po świecie? Daj znać gdzie i kiedy jedziemy. Ogarnę jakąs motorynkę i prujemy. pozdro Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 siemka Roberto! Tak się składałem do tego by do Ciebie dryndnąć. To nie mój temat, autor się chyba wyłamał a ja mu składu nie będę robił :-)Myśle jechać z początkiem lipca. Tylko nie umiem się zdecydować którędy jechać, przez Ukrainę, rosję czy przez Turcję :cool: No wyjazd raczej długoterminowy :) :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tylko nie umiem się zdecydować którędy jechać, przez Ukrainę, rosję czy przez Turcję :cool: No wyjazd raczej długoterminowy :) :)Możesz pojechać w kółeczko, czyli dookoła Morza Czarnego ;) W jedną stronę przez Turcję, a w drugą przez Rosję i Ukrainę lub Rosję i Białoruś.Chcąc coś zobaczyć i w Gruzji i po drodze, to 3 tygodnie trzeba liczyć... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dookoła Morza Czarnego byłoby najlepiej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ja na UA w majowy wekend nie mogę nikogo znaleść ;) ale te szutry fajne też dla Stelvio ;)hej nio to dawaj ja sie wybieram na ukraine ale sam lwow to słabo jeszcze chce jechac do oddesy i bieszczady ukrainskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dookoła Morza Czarnego byłoby najlepiej :-) Czesc, kiedy chcesz jechac? Jestem mocno spiety na Gruzje i Armenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Część Roberto!No to byłoby nas trzech, no może czterech bo jeszcze kumpel na Shadole 800 chce jechać.Termin wedle uznania reszty, ja się dostosuję niestety mogę jechać dopiero z początkiem lipca, no chyba że coś się zmieni :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Część Roberto!No to byłoby nas trzech, no może czterech bo jeszcze kumpel na Shadole 800 chce jechać.Termin wedle uznania reszty, ja się dostosuję niestety mogę jechać dopiero z początkiem lipca, no chyba że coś się zmieni :-) Sciema Krzychu, najlepiej w sezon owocowo-warzywny, czyli wrzesnien, schylek sierpnia. Ja mam ochote juz! R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi