Misz654321 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Co się stanie jeśli zapomniałem zakręcie paliwa w Kawasaki kx 65 na 3-4 godziny? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 W najgorszym razie zaleje silnik i trzeba będzie olej zmieniać. Ale to tylko w wypadku jak masz padnięte zaworki w gaźniku. W większości przypadków nic nie powinno się stać.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jak to nic? Odparuje 6-7 octanów a silnik straci czarodziejską moc. Pewnie z połowę kuni. No jeszcze jest ryzyko, że przelatujący ptak, mewy są takie złośliwe, narobi do baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misz654321 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @Up Nie chodzi mi o korek do baku, tylko zawór od paliwa (ten na dole wyżej silnika, taki zaworek) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 W 2T nic . W 4T przy "sprzyjających" warunkach skończyło by się wymianą oleju . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi