MariuszJ Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Cześć. Jak w temacie, szukam opinii. Podobno rewelacja na upały i chłodniejsze dni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=4570 Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dzięki, zamawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja bym jednak poszukał czegoś innego, po moich osobistych doświadczeniach z RST... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Na skóry nie narzekam, chociaż na upartego udało mi się załatwić jeden pad na kolanie, szwy puściły i skubany odchodzi, chociaż tu może być winna moja nauka jazdy na kolanie. Natomiast tekstylia od nich to bym omijał szerokim łukiem, prują się, siąkną jak gąbka itp. Tak jak mówisz, ch**nia z grzybnią. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Z tymi szwami faktycznie jest cos na rzeczy bo mi sie po 3 latach lekkiego użytkowania rekawice rozsypaly. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No ja właśnie mam tekstylne RST od 7 sezonów, dlatego chcę kupić kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Bimbak, to Ci się udało, moja Paragon II nie wytrzymała jednego sezonu. Pomijam już stopiony o wydech rękaw, suwaki to najsłabsze ogniwo, szwy następne w kolejce.A odnośnie rękawic, Slice wytrzymały jeszcze mniej niż kurtka, ale u mnie szmaty motocyklowe są dość ciężko używane. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 No ale to co ja mam to niby ich high end - tractech evo. Fakt były super dopasowane i wygodne. Skóra tam gdzie powinna była cieniutka i generalnie uważam je za dobrze przemyślane rekawice, ale materiał na wyściółke i jakość wykonania niektórych szwów jest słaba. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) No ja też to mam teraz - gacie już puściły, rękawice jeszcze trzymają ;). Rękawiczki wziąłem te niby mokre, ale jednak przemakają dość szybko. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Major87 Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Dzięki, zamawiam :)Pochwal się potem czy trafiłeś z rozmiarem, szczególnie w ramionach i bicepsie.Aha, Bimbak podesłał Ci opinie o starszym modelu a są pewne różnice w kroju między obydwiema kurtkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Z rozmiarem wygląda tak:-kurtka XXXL-spodnie XLWłaśnie o ramiona głównie chodziło, na biceps jest regulacja z dużą tolerancją. W sezonie, ciepłych, chłodnych czy upalnych dniach opiszę jak jest z tą wentylacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi