Gwoździu Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Po prostu sprzegla mokre tak maja i tyle.Nie ma sie czym przejmowac. Ich konstrukcja jest taka, ze nawet po wcisnieciu klamki, takie sprzeglo troche ciagnie, bo olej w ktorym pracuje, przenosi troche sily.Za gesty olej, lub za duzy luz na lince, bedzie zwiekszal szarpniecie przy wrzuceniu jedynki Pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 z tego co mi wiadomo! :( to tak! mozna bez problemu sode kupic w sklepach chemicznych tylko trzeba wypelnic deklaracje taka ja przy elektrolicie! umnie dalo kiepski efekt...... ale nastepnym razem zaleje wrzatkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A co znaczy rozklejać sprzęgło (demontaż kosza sprzęgłowego i rozklejenie w nim tarcz - ja tak to rozumiem) rozkleic sprzegło tzn- wcisnąć dzwignie sprzegła włączyć 1 biegi popchnąć do przodu i do tyłu motocykl aż tylnie koło zacznie normalnie sie obracać :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi