poprostumateo Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wczoraj zakupiłem yamahe dt125 i w samochodzie zostala położona. Kranik był zakręcony, ale motor mial jakieś dziwne objawy po zapaleniu. Przejechałem nim kilka minut po czym zdechł i nie chcial wkrecac sie na wysokie obroty. Później już wcale nie chcial odpalić. Później zobaczylem, że na zakreconym kraniku popuszcza paliwo do gaznika. A chyba w pozycji off paliwo powinno nie leciec bo zaleje gaźnik. Jestem zielony w temacie więc proszę o pomoc i wyrozumiałość :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Na zakręconym to logiczne że nie powinno lecieć ale to nie ma nic do rzeczy w czasie jazdy.Mogło ci ja po drodze konkretnie zalać,na tyle ze masz cały filtr powietrza zalany paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 od leżenia i wstrząsów w czasie transportu mógł się zaworek iglicowy zaciąć i teraz ją zalewa -jaka jest świeca , mokra ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi