Icea_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 LUDZIE TO COŚ MOŻECIE NAZWAĆ DOSŁOWNIE WIEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJSKI TJUNIG :lol: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=30152977 Nie gadaj ... przeciez 70kaemha cisnie :lol: :lol: :lol: :( :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 :( :clap: :( Normalnie - nie ubliżajac nikomu, ale w sredniej wielkosci mieście jakim jest Nowy Sącz - ten sprzęt byłby gorzej wyśmiewany od widoku 2 metrowego goscia ważacego 100 kg na motorynce. WYbaczcie, ale nie ogłem się powstrzymac :) :crossy: :clap: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 hehe , nie no nie jest najgorsza :(:clap::D ciekawi mnie co ten gość wsadził pod siedzenie ?? sanki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Ehh nie przesadzajcie mi się tam podoba :oops: , pewnie ten motocykl pochodzi z jakiegos przedstawienia teatralnego a tam lubią taką awangardę, Przyznam się szczerze że większego wypasu w życiu nie widziałem - już w myślach widzę jak on tą trawe rwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 LUDZIE TO COŚ MOŻECIE NAZWAĆ DOSŁOWNIE WIEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJSKI TJUNIG http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=30152977 yyyyyy......normalnie mnie zatkalo :lol: to sie dopiero nazywa tuning ciekawi mnie co ten gość wsadził pod siedzenie ?? sanki ?? mnie sie wydaje ze to jest kawalek tylu od jawki skutera ale nie jestem pewny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 "Mam Do Zaoferowania Motorower po tuningu =] ... Motorower jest na chodzie z papierami... Jest To Jawa 20 (zakonica) Lecz ani troszke nie jest podobna bo jest po tuningu jak jusz pisałem :] ... Silnik ma dobry i mocny około 70 wycisnie... Oczywiscie mozna sobie ją przeobic jak tam kto chce mi sie podoba tak ;]" hahahahahahahaha po 5 minutach zwijania sie ze smiechu wysmarkania obiadu nosem i podniesieniu sie z objec podlogi bueuehehe no nie mogejakas nagrode mu powinni dacjeszcze jak podkresla ze tuningowiec70 wycisnie??nie no to jest lepsze niz naklejki tez tak stuningujebuehehe przerobic jak sie komu podoba - jezu <sciana>o gustach niby sie nie dyskutujeale takich to w ramach zemsty za zabytki to powinni na bal nabijac i ich 'stjuningować' jakies blachy naklejki itp jezu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi