szymon123 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam mam problem z odpaleniem suzuki ts 80. odkąd go kupiłem to on nie działał ,ponieważ miał pęknięty tłok na środku.Z chęcią odpalenia go kupiłem nowy tłok i poskładałem silnik.Kompresje ma ładną paliwo do cylindra dostaje iskre też ma dobrą a nie chce odpalać. Na pycha jak go próbuję to on tak jakby załapywał i chciał odpalić,ale nie może strzela mu z wydechu i cały czas jak go pcham z wydechu idzie biały dym.Czy to może być wina zapłonu? Pomożecie bo chętnie bym pojęździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster96 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 sprawdź mieszankę paliwo-powietrze, najprawdopodobniej go zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 jakim cudem ma ładną kompresje po pęknieciu tłoka w cylindrze i włożeniu nowego bez szlifu :D ? strzela w wydech bo nie ma kompresji........... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi