berix Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 535898024 zadzwoń tutaj łepek ma taki sam moduł i jeszcze inne części jakbyś chciał. Wysłałem mmsa ale jeszcze nie dotarł. jak nie będziesz miał pretensji jak spitole Tak jak napisałem nie będę miał żadnych pretensji:) Tylko jeszcze poczekam na odp od znajomego Goofera. Znalazlem też kontakt do goscia który ma zamienniki chińskie za 100zl i się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) A mbx 125 bedzie miał ten sam moduł , szukałeś od tej strony ? musisz szukać modułu pod zapłon który ma impulsator na dwóch odzielnych kablach nie podłączonych do masy Edytowane 28 Września 2015 przez Spaliniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A mbx 125 bedzie miał ten sam moduł , szukałeś od tej strony powieniem mieć ten sam bo to identyczny silnik....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berix Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Kolega Goofera ma identyczny moduł :) Jak tylko go dostanę i zamontuje to dam znać czy już po problemie. Na razie z góry dziękuje wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berix Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc - motorek już śmiga :) Co prawda nie moduł okazał się być felerny a wtyczka do niego.. Kupiłem moduł od kolegi Goofera który był razem z wtyczką i przeciętymi kablami. Gdy mechanik podmienił wtyczke wszystko zaczeło ładnie chodzić:) tylko teraz mam 2 moduły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi