songoku Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Cześć, Mam nietypowe pytanie. Chcę sprzedać swoje felgi do ZX10r - http://allegro.pl/show_item.php?item=5653339750 Wiem, że w Niemczech jest na to ssanie, ale niestety ebay nie pozwala mi wystawić aukcji międzynarodowej bo nie ma 10 gwiazdek czy cuś tam. Wiele mają dziwnych polityk. Czy macie jakiś pomysł gdzie można to wystawić? A może ktoś z Was ma taką możliwość i mógłby wystawić grzecznościowo.Będę wdzięczny za pomoc :) PzdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) 10 gwiazdek i to ze sprzedaży. Możesz wystawić na polskim ebayu, mniejsza oglądalność, ale jak przedmiot jest poszukiwany to zainteresowani znajdą. Oczywiście nazwa aukcji po niemiecku/angielsku i trzeba ustawić w aukcji, że wysyłasz do europy (koszty przesyłki) Edytowane 8 Września 2015 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dokładnie, jak w jebeju wpisujesz dany towar to wyskakują aukcje z UK, USA, Niemiec itd. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 wyskakują jeśli ustawisz lokalizację przedmiotu poza własnym krajem lub dostawa do "mojego" kraju. O takich rzeczach wiem.Mi chodzi o pomoc w wystawieniu aukcji na ebay.de konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi