Brother Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Cześć, szukam paru osób posiadających własne moto (50cc-125cc lub więcej jeśli się taki znajdzie) sam posiadam Hondę NSR 125 JC22 (Tą fabrycznie odblokowaną), głównie chodzi mi o wspólne latanie, wyjazdy nad jakieś jeziora, na miejscu ognisko, grill i inne atrakcje. Zainteresowani PW ;p (Radom i okolice oczywiście) Edytowane 5 Września 2015 przez Brother Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ty masz jakiś kompleks z 125 ? Kolega ma Varadero i zaliczył Mazury z dzieciakiem na plecach i masą zbędnego bagażu. Teraz w Pieninach.Więc w czym problem ? Jak jest jakiś spot czy wylot dalej po prostu się leci. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brother Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ty masz jakiś kompleks z 125 ? Kolega ma Varadero i zaliczył Mazury z dzieciakiem na plecach i masą zbędnego bagażu. Teraz w Pieninach.Więc w czym problem ? Jak jest jakiś spot czy wylot dalej po prostu się leci. Nie, czemu uważasz ze kompleks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Pancurowi chodziło pewnie o to, że nie musisz szukać kogoś ze 125, tylko po prostu przyjeżdżać na spotkania i latać z litrami :-D myślę, że wbrew pozorom spokojnie nadążysz za resztą... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dokładnie. Dzięki 125 spalanie wyszło mi 3.8 l/100 km - także mogłem sobie pozwolić na dwa browarki więcej wieczorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 O to to mi szło.tu kolega z ex 600 nie sypiał po nocach bo skutrem pisiont gość zostawiał z tyłu.Kupił lytra i na światłach już stoją razem ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No za litrami czy 600 nie ma szans nadążyć - nie wciskajcie ciemnoty. No chyba, że jadą nimi "turyści". Ale z 500 możesz polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Zależy z jaką grupą w trasę poleci ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No widzisz heniek.Tak latamy by się nie pogubić.Ja mogę się nie napić wódki z kimś tylko z tego powodu że jest z Lublina czy Poznania,ale nie dla tego że ktoś ma 125cc.Prawda jest taka że szanuję dokument zwany prawem jazdy jako że daje mi on kasę na życie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No, a w tej chwili to wiele nie trzeba.. jeden poryw serca i żegnaj na 3 miesiące :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Siemka Jutro rano ok 7 lecę do Komańczy po bunca , następnie do Cisnej na baraninkę i powrót do domciu . Ktoś się pisze ? Lecę Hondą SHADOW 125 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi