Arcer Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Nie ma nawet mowy żeby wiosną jeździć w Shoei bez pinlocka, jeśli szyba ma już piny. Ta szyba będzie zachodzić mgłą od byle oddechu przy takich temperaturach jak masz teraz. Zakładaj czym prędzej, albo niech założy ktoś kto już to robił.Pomyśl ewentualnie o pinlocku fotochromatycznym, to przydatny dodatek (koszt ok. 250 zł). Edytowane 22 Lutego 2016 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosiu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pozwolę sobie podczepić się pod wątek.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby się nimi podzielić z użytkowania kasku AGV K-5?Co sądzicie o kaskach tej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogger Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja mam K-3 bez blendy z zapięciem mikrometrycznym.-cichy-bardzo dobra wentylacja-świetna aerodynamika , nawet jak odwrócę głowę to nie szarpie Co ciekawe kolega miał z zapięciem DD i u niego wizjer zrobił się dziwnie matowy , jakby zaparowany od środka. U mnie żadnej ryski a mam go z 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosiu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzięki. Szukam lekkiego kasku do codziennej jazdy. Śmigam na nakedzie i K-5 z racji blendy i pinlocka wydaje się ciekawą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi