ZOLLO Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym sobie zakupić corssa (50 Cm3 ) najlepiej zęby był z salonu (nowy) lub używany ale na gwarancji. Budżet: 6 000 zl Najlepiej żeby był dostępny w Bielsku-Białej lub w okolicach.Bardzo mi się podoba Yamaha DT 50 ale boje sie zakupu używanego ponieważ rożnie to bywa z uzywakami (nigdy nie mamy pewności czy był bezwypadkowy czy był remont silnika itp. ) Mój wzrost to 175 cm.Mam jeszcze pytanie jaki to jest model corssa na zdjeciu ? (wydaje mi sie ze to senda ale dokladny model bardzo mi sie podoba :D i czy jest dostepna gdzies w takim malowaniu )Za wszelaka pomoc bardzo dziekuje Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez ZOLLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 No akurat to ze zdjęcia to nie cross tylko supermoto.Jak się boisz używanego to kup coś za ~4000zł i wyremontuj na dobrych częściach, będziesz wiedział co masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOLLO Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 No akurat to ze zdjęcia to nie cross tylko supermoto. Jak się boisz używanego to kup coś za ~4000zł i wyremontuj na dobrych częściach, będziesz wiedział co masz.Morze by wyszło lepiej ale nie znam sie na tym jetem zielony w tym musiałbym zlecić jakiemuś mechanikowi ale nie wiem kto to jest czy sie zna bo w Polsce jest wielu ,,pseldo mechanikow ". Wiec co to za super moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 "Morze" najpierw sprawdź kilka podstawowych pojęć jak: supermoto, motocykl crossowy, motocykl enduro. Dalej sprawdź jaka jest różnica pomiędzy silnikiem 2t a 4t. O ile dobrze pamiętam gwarancja na ktm exc to 3 msc i to jeszcze mocno ograniczona :) więc powodzenia w szukaniu używki na gwarancji. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOLLO Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) "Morze" najpierw sprawdź kilka podstawowych pojęć jak: supermoto, motocykl crossowy, motocykl enduro. Dalej sprawdź jaka jest różnica pomiędzy silnikiem 2t a 4t. O ile dobrze pamiętam gwarancja na ktm exc to 3 msc i to jeszcze mocno ograniczona :) więc powodzenia w szukaniu używki na gwarancji.Wiem co to 2t i 4t :P to chyba każdy wie kto chce kupić moto :)Udało mi się zakupić w zaje*istym stanie Reju MRT ale za to licznik jest zepsuty :( (wszystkie kontrolki się świeca wraz z kierunkowskazem nawet w tedy gdy kierunk. nie jest włączony no i nie pokazuje prędkości osoba od której kupowałem powiedziała mi ze od kilku dni przestał jej działać . Osoba od której kopiłem to kuzynka :P ) I teraz pytanie moge to jakos naprawic ? czy jestem skazany na nowy licznik. Nie mam woltomierza :( ,,Morze" HAHAH ale jestem głupi zrobić taki błąd haha :D przynajmniej można się pośmiać :D Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez ZOLLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Oby Ci służył :) A co do licznika to ja bym się chyba wstrzymał, zaoszczędzone pieniądze włożył do słoika z napisem "na poważne naprawy" i cieszył jazdą ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi