Skocz do zawartości

MT-07 ABS - Radom

Damian Dogoda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

czy ktoś może oglądał MT-07 z Radomia? Konkretnie chodzi mi o http://otomoto.pl/oferta/yamaha-mt-mt-07-2014r-wydech-akrapovic-abs-ID6y9i1X.html

Facet twierdzi, że wszystko w porządku, jednak mam do Radomia 400km i nie chciałbym jechać niepotrzebnie na taką wycieczkę.

Ktoś, coś?

Pozdrawiam.

Trochę logiki i zimna głowa, bo niestety emocje nie są dobrym doradcą. Taka nowa MT-07 z ABS i akrapem kosztowała pewnie około 30.000PLN w przeliczeniu. Skoro handlarz wystawia ją za 18 tysi, to żeby mu się opłacało kupić, wieźć i sprzedawać musiał za nią dać nie więcej niż 15-16. Pytanie - kto sprzedaje roczny bezwypadkowy motocykl za 50% ceny nowego? Tym bardziej, że nie jest to sprzęt, który trudno sprzedać. Nie mówię, że to niemożliwe ale zalecam czujność :)

Zwłaszcza, że zdecydowana większość sprowadzanych do PL jednośladów ma przeszłość powypadkową. Proponuję też zerknąć np. na mobile.de żeby sprawdzić jakie są ceny rocznych MT-07 u naszych zachodnich sąsiadów.

Pozdr.

F.

filipr

Emocjami zbytnio się nie kieruję, bo moto mnie w ogóle nie kręci (nie ma być dla mnie).

Miałem nadzieje, że ktoś oglądał go na żywo z forumowiczów i opowiedziałby mi swoją subiektywną opinię :)

Będąc na miejscu dałbym radę określić faktyczny stan motocykla, jednak wtedy to już by było za późno... a tak jak piszecie, cena dosyć atrakcyjna, aż za bardzo.

Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam!