GLIN4 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jako ze nie znalazłem podobnego tematu, a myśle ze sporo osób jest które chciałyby sie spotkac i razem polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Podbij we czwartek lub sobotę wieczorem w pobliże Rynku Kościuszki. Spotkasz tam lanserów na sportowych motocyklach, to z nimi pojeździsz :biggrin: Ja natomiast chętnie poleciałbym w jakiejś konkretnej ekipie (bo samemu to lipa) w polskie góry tego lata.A czym śmigasz GLIN4? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 W ten weekend był zlot w Jedwabnem (pod Łomżą). Było ponad 300 ludzi. W sobotę ciut popadało, poghrzmiało ale ogólnie atmosfera cool.Za tydzień masz zlot w Twierdzy Boyen (Giżycko).Na początku lipca był w Zambrowie, wcześniej Motonoce w Augustowie ....... itd. itp.Jakoś teżpod koniec lipca piknik country w Mrągowie też ściąga sporo motocyklistów.Co do spotkań ekip w B-stoku to widziałem tez chłopaków na parkingu przy kościele na Wysokim Stoczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Właśnie.. może by się jakoś zorganizować chociaż na krótką wspólną integracyjną przejażdzkę.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki_80 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Kto chętny w niedzielę wyskoczyc na mazury??? Pewnie kilka osób się zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ja niestety niedziela pracująca także mimo szczerych chęci odpadam... next time bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 A więc MotoSerce w Białymstoku już za nami i rekord, kolejny rekord. Krew oddało 625 osób co dało 281,25 litra krwi. Super. Niestety sporo ludzi nie zdążyło oddać z braku czasu.A żeby nie było, że OT to 07.05 b.r. w Łomży MotoSerce i również 07.05 w Bielsku Podlaskim Otwarcie Sezonu organizuje klub http://godboys.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi