hardu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Otóż mam takie pytanie. Czy zezłomować muszę cały motorower, czy wystarczy tylko sama rama? I czy może ktoś zrobić to w moim imieniu? I czy motorower muszę pierw przerejestrować na siebie, czy wystarczy tylko umowa kupna sprzedaży, żeby go wyrejestrować? Bo w sumie kupiłem go dla części dlatego chce go wyrejestrować. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez hardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jaki motorower? może znajdzie się amator na ramę z papierem Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Tak. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardu Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 junak 901 sport rok 2013. czyli dobrze, że mogę tylko ramę, a koszta są takie same złomowania, czy może większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nie rozumiesz - może uda Ci się sprzedać ramę z papierami, a ci zrobisz z resztą to Twoja sprawa. Raczej samej ramy nie przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardu Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Cóż, nie chce ponosić kosztów, bo muszę go przerejestrować do końca przyszłego tygodnia no i oc kończy się za 2 tyg, tak więc z 400zł mnie to wyniesie, wiec się nie opłaca, a wątpię, że znajdę kupca tak szybko. A co w przypadku jak ktoś sobie sprzedawał części i po latach została sama rama? To do końca życia ma płacić za coś czego nie ma? jest to niedorzeczne. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez hardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 tak więc z 400zł mnie to wyniesie, Ale cie pokarali , nie dośc że chinol to jescze OC jak za Maserati :DPrzerejestrowywać nic nie musisz a OC zwracają (przynajmniej PZU mi oddało - wniosek wypełnić trzeba ) . Wystaw złoma za cenę silnika , może ktoś się skusi .Ewentulanie sprzedaj ukraińcowi - najtaniej ale lepiej żeby ktoś bardziej rozgarnięty to załatwił. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi