Timac Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dzwon do tych kolesi co ci podalem nr telefonu moze oni beda mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dzwon do tych kolesi co ci podalem nr telefonu moze oni beda mieli Dzwoniłem dziś do nich, ale oni się niezbyt przjęli tematem. Gość mi powiedział że mam zadzwonić w poniedziałek. Może cos sie załatwi. Z tonu wynikało że podeszli do mnie troche olewczo. Więc pewnie i tak nie mam sensu do nich dzwonić drugio raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Hhmmm no dziwne ja jak do nich dzwonie to maja to co potrzebuje (narazie) i zadnych problemow raczej niesprawiaja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Poslałam Ci nr na PW. DZiś gość jest w Niemczech wiec jesli możesz to zadzwoń do niego jak najsybciej to pewnie Ci czegoś poszuka i przywiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 yooooo ziomy czy coś Jeżeli jest to regulator napięcia taki jak w dualce to powinno ci sie go udać zrobić i to bez wiekszych problemów. Zasada jest strasz prosta: Prostownik 6 diodowy taki jak w każdym alternatorze a potem regulator który wypuszcza zwarciem na mase prąd który przekracza potrzebny. przy tej zasadzie liczy sie jedynie moc alternatora (tyrystoroof) i nic wiecej Mozna sobie zamowic gotowca na allegro za 250 do 300 zł albo zrobic samemu :buttrock: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 za tyle to ja miałem zajebisty hondowski reg. bez kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 jaaaaaaaaasne tyle ze oryginal kosztyje w chu.... a podrooba nowa 500 z groszem używke ktos to łaske zrobi jak sprzeda za 300 a czesci na robbiony kosztuja 30 zl plus znajomy elektronik lub wlasna wiedza :> aaaaaa i potrzebny jest schemat a tego to dac nikt nie chce yyyyyy no moze poza mna Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udało mi się na jutro załatwić oryginalny regulator od XX-a z roku 2001. Pasować na pewno będzie. Mam tylko nadzieję że nie będzie spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Gdzie jeśli można zapytać lub u kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Gdzie jeśli można zapytać lub u kogo? Pewnie że można. Regulator skołował mi gość, który sprowadzał mi moto z Niemiec. Facet siedzi pod Sieradzem. A regulator znalazł w Łodzi, najprawdopodobniej od XX-a który jest w częściach. Jeśli chcesz namiary na niego to daj znać. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Regulatora jeszcze nie mam :D . Znowu ta nasza poczta nawala :buttrock: Byle do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Regulator zamonotowany :( I nawet działa :clap: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No to powodzonka i szerokosci zycze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi