chichio Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 ChiChionajprosciej popatrz sobie na www.motornet.plmają sporo ciekawych rzeczy i ceny nie są wygórowanepozdrawiam :smile2: Ja tam nic nie widze :banghead: Chcialbym porownac swoja i twoja cene za speedmastery.:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No nie wiem Renata.Do garnituru nie pasują białe trampki do czopra sportowy kolorowy kombinezon i tyle. Frędzle na manetce przy R1 też nie pasują i nie jest to żadna sensacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 liczy sie wygoda i niesmierdząca stopa a to zapewniają tylko buty na ściga rozumiem....? już w daytonach klasycznych np na nakeda albo skórzanych cowboyach wszystkim jest niewygodnie i syry im walą? ja jeżdżę w butach Apia i jakoś nie mam takich problemów..hehe..trzeba się myć a nie wietrzyć.. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro76 Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 wlasnie zakupilem buciki daytona clubman...pierwsze wrazenia sa pozytywne-bardzo porzadnie wykonane i ta mieciutka i przyjemna w dotyku skorka ;) (faktycznie trzeba bedzie uwazac)piszecie ze nowe buty trzeba jakos zabezpieczyc-poradzcie jak i czym to zrobicpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 a co sadzicie o tej ofercie butow http://www.amx.republika.pl/home.htm pan bardzo mily ceny nie wygorowane i duze rabatyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Do uzytkownikow Daytona Clubman i Sidi Vertebra 2 , ktore z tych butow sa lepsze do jazdy bardziej sportowej niz turystycznej. Nie chodzi mi o cene i wyglad, tylko o wygode w czasie jazdy , trwalosc, bezpieczenstwo.Prosze o szybkie odpowiedzi bo decydowac musze w ciagu dwoch dni :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mi się podobają oprócz Sidi i Gerne , W2 , a oto ich strona http://www.windtrading.it/products/w2_boots/index.html Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi