weibik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Mój budżet to 3000zł i poszukuję ciekawego motocykla o pojemnośći 125cm3. Spdobała mi się Honda cbr125, lecz nie widze motorków dobrym stanie do 3000zł :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nie sądzę. Za 3k dorwałam w ok stanie ybr125 z 2004r, jedynie opony do kupienia, ale to dwa lata temu, kiedy jeszcze ceny nie szalały. Teraz za 3k będzie ciężko. Kumpel miesiąc temu zdezelowanego chińczyka sprzedał za ponad 4... W tej chwili najtańsza cbr 125 na otomoto kosztuje 3,6k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kuzyn kupił za 4k i wymaga sporo wkładu żeby ogarnąć także sądzę że za trzy to może być bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie sądzę. Za 3k dorwałam w ok stanie ybr125 z 2004r, jedynie opony do kupienia, ale to dwa lata temu, kiedy jeszcze ceny nie szalały. Teraz za 3k będzie ciężko. Kumpel miesiąc temu zdezelowanego chińczyka sprzedał za ponad 4... W tej chwili najtańsza cbr 125 na otomoto kosztuje 3,6k. No jest parę ogłoszeń poniżej trójki na olx-ie :bigrazz: O ile jeżdzi teraz to pewno do przyszłego sezonu trzeba bedzie trochę w nią wrzucić . Sezon na dobrą sprzedaż już się skończył i resztki zaczynają uwierać mających ciśnienie na sprzedaż. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi