Brzoz3k Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No to faktycznie mogła być przyczyna. Jak chcesz tym pojeździć to zrób jak trzeba i ciesz się motórem. Jakieś tam uszczelniacze w płynie to opcja na dojazd do domu w sytuacji awaryjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Tak, i z drugiej strony strach pomyśleć co się stanie jak taki uszczelniacz w płynie trafi do skrzyni biegów.... Nie wiem czy w skrzyni mogło się cokolwiek zużyc/ zepsuć przez to. edit:Padła pompa wody, przeciekała a w dodatku się przytarła z braku smarowania olejem. Kupię jutro nowe simmeringi i złożę sprzęt, Zobaczymy czy skrzynia będzie lepiej pracowała. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Johny Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 skrzynia to pół biedy , ale sprzęgło napewno będzie lepiej pracować... ciekawe czy nie leci ci woda przez uszczelkę głowicy do cylindra i stąd przerywa......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Przerywanie wyeliminowane po zmianie fajki świecy i kabla, Założyłem dziś nowe uszczelniacze do pompy, wypłukałem skrzynie benz ekstrakcyjną, zalałem świeżym oleje i chodzi idealnie :)Zastanawiam się jeszcze dlaczego rotaxy trzymają 40-60 stopni ??Lepiej lać do takiego 2T lc 95 czy 98? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 95 , więcej to tylko jak chcesz wydł€żyć sobie siusiaka kosztem skracania wypłaty.......... skąd wiesz że 40-60 stopni ? jak ma przy obecnym upale 40 stopni temperaturę wody to coś strasznie mało....... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi