KordianXV1900 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 WitamZauważyłem, że jeden z przednich zacisków strasznie się grzeje, a drugi jest chłodny. Co może być przyczyną? Dodatkowo klamka hamulca czasami wpada tak jak by był zapowietrzony układ. Oczywiście sprawdzany był już kilkukrotnie. Czy przyczyną jest zacisk czy może pompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Klocek trze o tarcze i się grzeje, przez to tracisz hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KordianXV1900 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sprawdź czy tarcza jest prosta. Skoro zacisk jest dobry i był sprawdzany, to drogą eliminacji stawiam na krzywą tarczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KordianXV1900 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wcześniej była dobra, to pewnie i jest :) Problemy się zaczęły po wiosennej wymianie płynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja to zrozumiałem że sprawdzane było odpowietrzenie. Natomiast tutaj problem jest z zapieczonym zaciskiem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KordianXV1900 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 No właśnie też był sprawdzony i działa normalnie. Było podejrzenie, że cylinderki nie odbijają, ale wszystko jest ok. No i stąd ta zagadka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi