przemek96 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A ja będę chrzestnym i nie wiem kiedy :P Na bank we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Skoro i tak ma być to spontaniczne, więc jak okaże się 10-go, że pogody nie będzie, przełożymy na nast. tydz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Czyli narazie termin pieszy aktualny. Ok. Pasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 17.09 ..... drugie Urodziny Syna mego najmłodszego więc ....... wiadomo :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 No tu masz wybaczone :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A my się w piątek spotkamy tam, tak? Klod, o której będziesz gotowy do drogi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja mogem być gotowy od gdzieś 12-ej Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Tydzień wcześnie pewnie ma komunię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ale w wawie czy u Ciebie o 12 i jedziemy normalnie. Na około? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To na którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 rezerwujecie coś wgl na własną rękę ?20 zł więcej raczej nikogo nie zabije :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ale w wawie czy u Ciebie o 12 i jedziemy normalnie. Na około? fdxx xjxdfmmmmmmjddjjjjjj (to napisał Mój Synek) Można o 12-ej w Wawie, a można o 12-ej u mnie i lecieć przez Mazury na około :D p.s. Impra u Maria czy w Toruniu, bom sie pogubił :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Może być u mnie i w Toruniu. Jak nie będzie spania w Trampie, u mnie zawsze będzie ;) I wszystko jasne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 OKO Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Klod, na pewno nie jedzie!y jak ostatnio... Bo usne z nudów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi