Misiek_Radom Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Tak wstępnie chciałbym zasygnalizować chęć zainicjowania cyklicznych spotkań ale w trochę innej formie niż spoty na parkingu i gonitwy po mieście - Panowie rajdowcy wybaczą, mam nadzieję :)Otoż mam możliwość ugoszczenia was na ładnie zagospodarowanej działce w Antoniówce, jest murowany grill, miejsce na ognisko, jest na czym usiąść a nawet się pobujać ;) Impreza mogłaby być składkowa tzn każdy przywiezie to co lubi, ja zapewniam opał. Terminy do ustalenia, jeśli będą chętni to nie ma problemu żeby powtórzyć to u mnie a jak ktoś będzie chciał być gospodarzem innym razem to będzie :) Oczywiście najlepiej w godzinach popołudniowo-wieczornych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Brzmi ciekawie. Młody jestem ale popieram inicjatywę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Zapraszam serdecznie, ja też stary nie jestem, niedawno stuknęły 3 dychy. Nie jeżdżę zbyt dużo ze względu na leciwy sprzęt ale niektórzy być może skojarzą mnie już po brązowej Virago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja dla odmiany już młody nie jestem , ale też popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 :-D kiedy gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Kiedy.Gdzie /gps/ Kto zagra i o której erotic show ? ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Kiedy.Gdzie /gps/ Kto zagra i o której erotic show ? ;)konkrety-to lubie ;) Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Carlon Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Kiedy.Gdzie /gps/ Kto zagra i o której erotic show ? ;) Ja mogę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Przyjżę się prognozom na weekend, jeśli ktoś z chętnych nie ma planów wyjazdowych to żaden kłopot dla mnie umówić się na cz/pt/sb wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Az 3y dni uuuuu...bedzie balet hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Miałem na myśli, że do wyboru :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kiedy.Gdzie /gps/ Kto zagra i o której erotic show ? ;) Az 3y dni uuuuu...bedzie balet heheI już jest jakiś plan. 3 dniowa impra z koncertami i erotic show... Teraz tylko czekam na współrzędna GPS....Taka organizacja to lubię.... Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja mogę :-DNo jakoś cienko widzę ten Twój taniec na rurce. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 I już jest jakiś plan. 3 dniowa impra z koncertami i erotic show... Teraz tylko czekam na współrzędna GPS....Taka organizacja to lubię.... Fuck.. to teraz chyba muszę się wywiązać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Tak serio.. Jutro albo w piątek.... mogę się wyrwać od kobiet na chwilę albo dwie... Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi