LORD VADER Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Akumulatora nie uzupełnia się elektrolitem tylko wodą , ale to raczej ją wlałeś bo miałbyś już po aku a poza tym sam elektrolit dziś nie tak łatwo dostać. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxWARIATxx Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 powiem tak robiłem to według instrukcji regeneracji aku (znalazłem na necie) zalałem woda destylowana naładowałem, wylałem wode i zalałem elektrolitem i naładowałem raz jeszcze. elektrolit 7 zł na stacji benzynowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A no to gitara , jakbyś "wlał elektrolit" do suchara to dobiłbyś aku kompletnie ;) Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dobrze obstawiałem :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi