patryk92109 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam , może mi ktoś powiedzieć dlaczego olej od strony sprzęgła przemieszcza mi sie na strone zapłony skoro są dwie komory , sprzegło ma swój olej a smarowanie silnika swój, oczywiście mam silnik zalany motulem 300v i tu i tu ale gdy troche pojezdze oleju od strony sprzegła mi ubywa a z drugiej strony go przybywa, czy moze to być wina uszczelniacza?? bo do tej pory było wszystko ok po zrobieniu remontu wiec odpada ze odwrotnie założylem uszczelniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 To jest wina uszczelniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysio92 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 i jak z tym olejem przechodzi dalej ? co było przyczyną mam ten sam problem (wyminiłem uszczelniacz na wle i balanserze n aorginalny hondy i nadal to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi