lebal000 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam , chciałbym kupić sobie crossa do rekreacyjnej jazdy po łąkach, lasach ( bez szaleństw ), mam 18 lat 176 wzrostu , 68kg , Chciałbym kupić sobię crossa o pojemności 125cm.Pytanie najważniejsze , czy kupię takiego crossa do 2500zł , żeby sobie od czasu do czasu rekreacyjnie pojeździć ?? ( myślę że max 3-4 godziny tygodniowo ). Na razie jedynie zastanawiałem się nad dt 125. Wiem, wiem , 2500zł to mało jak na crossa , ale ja bym chciał tylko od czasu do czasu pojeździć :D Czy da radę ? :) Na ciuchy, kask oczywiście oddzielna kwota, za 2500zł ma być sam crossCzekam na szybką i konkretną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 sprawdź na allegro. kupić kupisz, potem pozostaje kwestia czy będzie jeździł i jak długo. do uzyskania powyższych odpowiedzi dla dowolnego przypadkowego zakupu sugeruję skorzystanie z opinii wróżki, bo nikt na tak postawione pytanie sensownej i wiążącej odpowiedzi nie jest w stanie udzielićjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 tylko enduro imo dt najtaniej i najlepiej lub kmx Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 dt do jazdy teraz za tyle nie kupisz, podrozaly ostatnio tak jak i inne 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi